Beograd (grad) | Giving Balkans

Beograd (grad)

 U TC Galerija Beograd se od 2. juna do 2. jula održava humanitarna izložba koja proslavlja strit art kulturu.

Saznaj više

Beogradska opština Stari grad dobila je dva reciklomata koji za svaku ubačenu praznu reciklabilnu ambalažu, nagrađuju vašeg psa simboličnom porcijom granula iz Purina asortimana.

Saznaj više

U petak 17.juna u podne na Kalemegdanu ( kod fontane Ribar ) počinje prvi regionalni festival pasa svih rasa pod nazivom “Ulični psi”.

Saznaj više

U okviru projekta „Umetnost u prolazu“ postavljen je i treći model murala za slepe i slabovide osobe u Beogradu, u Cetinjskoj ulici.

Saznaj više

Kompanija Henkel Srbija, u saradnji sa JKP Zelenilo - Beograd posadila je 50 sadnica breze i 50 sadnica crnog bora u parku Ušće.

Saznaj više

Najduža sprinterska disciplina, trka na 400 metara, koja na standardnoj atletskoj stazi iznosi jedan, u dvorani dva kruga, biće jedna od najatraktivnijih kako na predstojećem takmičenju “Belgrade Indoor Meeting” koje je zakazano za 7. mart u Štark Areni, tako i samo 11 dana kasnije na istom mestu, ali u okviru svetskog šampionata u dvorani čiji je domaćin naša prestonica.

Saznaj više

Ručno rađeni predmeti inspirisani predstojećim praznikom u slavu žena, našli su se 5. marta na humanitarnom bazaru koji su organizovali srednjoškolci za pomoć školskim drugaricama Nataliji i Ivi Bašović. Štand je bio postavljen u Obrenovićevoj ulici kod Banke dobročinstva u periodu od 10 do 18č.

Saznaj više

U organizaciji pozorišta DADOV i Doma omladine Beograda, predstava „Bombone" održana je u ponedeljak 21. februara 2022, u 17:00 i 19:00 časova u Velikoj sali Doma omladine Beograda.

Saznaj više

Prodavnice „Pet centra“ u Beogradu pružile su priliku svima da ulepšaju život nezbrinutim životinjama akcijom zajedničkog doniranja – na svaku donaciju kupaca, „Pet centar“ je donirao još toliko.

Saznaj više

Pod okriljem Svetske fondacije za prirodu (WWF), inicijativa mladih u borbi protiv klimatske krize postavila je danas prvi Zajednički frižider u Srbiji ispred Dorćol Platz-a u Beogradu.

Saznaj više