Beograd (grad) | Giving Balkans

Beograd (grad)

Svratište za decu Beograda saopštilo je na svom Instagram profilu da tokom školske godine podržavaju više od 400 školaraca i da su im potrebne užine za decu.

Saznaj više

Manifestacija Belgrade Restaurant Show će biti održana u više od pedeset odabranih restorana u Beogradu, od 28. septembra do 2. oktobra, a centralni događaj je humanitarna večera za Svratište.

Saznaj više

Pred početak nove školske godine podrška zajednice je potrebna deci kojoj pomaže Svratište za decu u Beogradu.

Saznaj više

Mobi banka je deset učenica i učenika generacije beogradskih srednjih škola nagradila pojedinačnim iznosima od 50.000 dinara, i na taj način poslala poruku da trud i rad nikada ne prolaze nezapaženo. 

Saznaj više

U Domu za decu i omladinu oštećenog sluha u Beogradu nedavno je sprovedena volonterska akcija u okviru koje su renovirane prostorije ovog doma.

Saznaj više

 U TC Galerija Beograd se od 2. juna do 2. jula održava humanitarna izložba koja proslavlja strit art kulturu.

Saznaj više

Beogradska opština Stari grad dobila je dva reciklomata koji za svaku ubačenu praznu reciklabilnu ambalažu, nagrađuju vašeg psa simboličnom porcijom granula iz Purina asortimana.

Saznaj više

U petak 17.juna u podne na Kalemegdanu ( kod fontane Ribar ) počinje prvi regionalni festival pasa svih rasa pod nazivom “Ulični psi”.

Saznaj više

U okviru projekta „Umetnost u prolazu“ postavljen je i treći model murala za slepe i slabovide osobe u Beogradu, u Cetinjskoj ulici.

Saznaj više

Kompanija Henkel Srbija, u saradnji sa JKP Zelenilo - Beograd posadila je 50 sadnica breze i 50 sadnica crnog bora u parku Ušće.

Saznaj više