Kraljevo | Giving Balkans

Kraljevo

Ikonice, magneti, privesci nastali na CNC laseru, držači čuvarkuće sa 3D štampača, korpice za uskršnja jaja od papira za reciklažu, razne torbice samo su neki od upotrebnih predmeta nastalih u školskim radionicama Mašinsko-tehničke škole "14. oktobar" iz Kraljeva koji su bili izloženi na humanitarnoj prodaji nedavno održanoj u ovoj školi.

Read More

Nevena Dražović je nezaposlena profesorka srpskog jezika i književnosti, koja iako godinama ne uspeva da nađe posao, pomaže učenicima koji se nalaze u teškoj ekonomskoj situaciji držeći im besplatne pripremne časove za prijemni ispit.

Read More

U okviru obeležavanja Svetskog dana dece obolele od raka, i u Kraljevu su članovi Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) organizovali humanitarnu akciju „Budi život“.

Read More

Predstavnici SOS Dečijeg sela Kraljevo uručili su prošle nedelje porodilištu Opšte bolnice „Studenica“ više od 2.000 sredstava za higijenu novorođenčadi.

Read More

Da dobrota ne poznaje granice, pokazao je deda Milomir Glavčić, kanadski državljanin poreklom iz Srbije, dobitnik Virtus nagrade za individualni doprinos filantropiji (2015). On je do sada svojim zemljacima i rodnom kraju poklonio preko 7 miliona evra, čime je postao   jedan od 10 najvećih donatora u Srbiji.

Read More