Healthcare | Page 4 | Giving Balkans

Filantropia në lajme

Edhe pse konkurrimi në kupën botërore përfundoi për përfaqësimin serb, pjesëmarrja e tyre u pagua - Bastioni Mozzart vendosi të dhurojë 8.500 EUR (1.000.000 RSD) për bamirësi për çdo gol që ekipi serb shënon. E gjithë kjo në kuadër të fushatës "Miliona arsye për një...

Lexo më shumë

Pak më shumë se një vit më parë, u zhvillua Telethon i parë në Mali të Zi. Telethon është një shfaqje televizive me karakter bamirësie ku publiku ka mundësinë të flasë në telefon me të famshmit e tyre të preferuar. Të gjitha fondet e ngritura gjatë shfaqjes i dedikohen...

Lexo më shumë

BELhospice organizoi Ballon e 8-të të Bamirësisë "Le të bashkohemi për ata që kanë nevojë" më 25 nëntor në Hyatt Regency Hotel. Gjatë mbrëmjes u grumbulluan 1, 34,000 EUR për punën e BELhospice dhe ndërtimin e azilit të parë në spital në Serbi.

Lexo më shumë