Institucioni i Arsimit të Lartë në Kosovë, UBT ka ftuar të gjithë qytetarët që të dhurojnë rroba të ngrohta të dimrit për njerëzit në nevojë. E gjitha çfarë ju duhet të bëni është të lini pallton tuaj në një vend publik të dukshëm, për shembull duke e lidhur atë me një pemë ose një shtyllë elektrike .Emri i kësaj iniciative i thotë të gjitha: "A nuk keni nevojë për të? Dhurojeni atë për dikë që ka të ftohtë ".

Ne të gjithë kemi rroba të ngrohta që nuk i veshim më, apo të fëmijëve të cilët tashmë janë rritur. Sidoqoftë, gjetja e një vendi të caktuar ose koha e cila na nevojitet per te gjetur nje vend ku te dhurojme mund te jetë e pa pershtatshme per ne.

Kjo është arsyeja pse qytetarër vendosën t’I bëjnë gjërat sa më të thjeshta që është e mundur. Gjeni një pemë ose shtyllë elektrike (jo nga ato fidanet e reja qe mund te demtohen) dhe "vishini" në rrobat tuaja të dimrit. Shanset janë që herën tjetër që kaloni andej,  një person që ka nevojë për to do t'i ketë marrë.

Përveç kësaj, një organizim publik i veshjeve u organizua në Prishtinë, më 20 dhjetor.Mendoni për këtë: një dhuratë që nuk kushton asgjë mund të bëjë pushimet shumë më të mira për njerëzit rreth jush. Nëse nuk keni nevojë, jepni dikujt që ka!