Saznaj sve o lokalnim fondacijama i njihovom značaju za razvoj lokalnih zajednica, kao i kako ti kroz novi konkurs na programu Fondacija našeg kraja, Trag fondacija nudi priliku da osnuješ svoju lokalnu fondaciju.

Trag fondacija, povodom novog konkursa na programu Fondacija našeg kraja, organizuje online događaj koji će se održati u sredu 25.05.2022. godine u periodu od 15.00 do 16.30 časova putem Zoom aplikacije.

Na događaju učestvuju:

  • Marija Mitrović, direktorka programa filantropije i partnerstava Trag fondacije;
  • Vjekoslav Vuković, savetnik za razvoj kapaciteta Trag fondacije;
  • Nikola Rajković, Lokalna fondacija Stara Pazova;
  • Predrag Mijalković, Lokalna fondacija Pančevo 
  • Filip Jovanović, Lokalna fondacija Niš

Tokom ovog događaja ćete imati priliku da saznate više o tome šta su lokalne fondacije i zašto su važne za razvoj lokalnih zajednica u Srbiji i regionu, kao i da postavite pitanja na ovu temu svim učesnicima. Prijave su otvorene do 25. maja, a popunjavanjem formulara na linku se možete prijaviti odmah. 

Zahvaljujući programu „Fondacija našeg kraja - Zajednica se pita!" i radu u prethodne dve godine, Niš, Pančevo i Stara Pazova su dobile svoje nezavisne lokalne fondacije i do sada su podržale 35 inicijativa u svojim zajednicama.

Kroz ovaj program svim neformalnim grupama koje budu izabrane Trag fondacija će pružiti edukativnu, mentorsku i finansijsku podršku, kao i okvir za saradnju sa drugim fondacijama u zemlji i regionu.

Više informacija o konkursu i prijavni formular pronađite na linku.