Čestitamo! Vašom kreativnošću i prikupljenim čepovima ste pomogli organizaciji "Čep za hendikep" u prikupljanju sredstava za nabavku ortopedskih pomagala za one kojima su neophodna.

Učesnici Festivala filantropije 2020. i akcije “Čep za hendikep” su, zahvaljujući svojoj kreativnosti i prikupljenim čepovima, pomogli da se podsetimo da nije svaki čep običan čep. Postoje čepovi koje ste sakupili upravo vi i prosledili organizaciji Čep za hendikep na taj način pomažući da mnoge osobe sa invaliditetom dobiju brže ortopedska pomagala.

Setimo se da je 6 tona čepova potrebno prikupiti za nabavku jednih invalidskih kolica, što nije nimalo jednostavan izazov.

Iz tog razloga, drago nam je što je prethodnih dana veliki broj vas odlučio da uzme učešća u nagradnom konkursu "Čep za hendikep" i na društvenim mrežama podeli svoje kreativne fotografije.

Posle mnogo većanja, nagrade za kreativnost dobili su sledeći autori i autorke:

Pakete slatkih proizvoda dobili su V. S, S. B. i M.S..

Teglice Happy Honey meda dobili su: I. Đ, J. I, K. Đ, I.P.K, E.P.U.S, S. B, B.M, K.Đ, M.M.O i M.L.

Komisija je odlučila da ManpowerGroup dodeli specijalnu nagradu za korporativni doprinos i uključivanje zaposlenih i prikupljanje čepova u akciji Čep za hendikep.

Čestitamo svima i molimo sve koji su dobili informaciju od nas da popune formular radi saglasnosti za objavljivanje imena i preuzimanja nagrada.

Nastavite da sakupljate čepove i činite dobra dela i očekujte nove Dobročinitim aktivnosti poput ove.