Srbija | Giving Balkans

Srbija

Počeo je ovogodišnji konkurs za Heroja ulice, a Novosađanka, Maja Radaković, prvi je prijavljeni kandidat.

Saznaj više

Kada šetamo ulicom, ukoliko naiđemo na loše parkirana kola ili previše uzak trotoar, verovatno ćemo progunđati nešto sebi u bradu, zaobići prepreku ili preći na drugu stranu.

Saznaj više

Na Facebook grupi "Budi human - Humanitarne licitacije" svakodnevno se prikupi preko pet hiljada evra za lečenje dece sa najtežim zdravstvenim problemima.

Saznaj više

Humanitarna akcija prikupljanja osnovnih životnih namirnica biće organizovana od petka, 16. oktobra, do nedelje, 18. oktobra u prodavnicama kompanije Delez Srbija u 11 gradova Srbije.

Saznaj više

Šestu godinu za redom organizuje se akcija prikupljanja sredstava za nabavku ogreva za socijalno-ugrožene porodice, pod nazivom "Topli dinar".

Saznaj više

Prva faza projekta za podsticanje omladinskog aktivizma i preduzetništva, „Svetionik znanja“ je uspešno završena.

Saznaj više

Online panelom pod nazivom „Srbija bez barijera“, održanim 9. septembra 2020. godine, otpočeo je Mesec pristupačnosti u susret trećem Nacionalnom danu davanja.

Saznaj više

Pored novog gradiva koje je potrebno savladati, ove godine đaci moraju da se pridržavaju posebnih epidemioloških mera, kako bi sačuvali svoje i zdravlje ljudi iz okruženja.

Saznaj više

Na kreativne načine i u skladu sa svojim mogućnostima, naša deca i mladi nebrojeno puta su sopstvenim naporima dali podršku onima kojima je to bilo najpotrebnije.

Saznaj više

„Zasadi drvo“, projekat koji su prošle godine započeli AMG i „dm drogerie markt“, a u kome je učestvovao i veliki broj građana, održava se drugu godinu za redom.

Saznaj više