Živite u opštini Bačka Palanka i imate humanog komšiju?

Prijavite ga na konkurs „Naše komšije velikog srca“, koji se sprovodi samo na teritoriji opštine Bačka Palanka. Redakciji BAP vesti možete predložiti komšiju, poznanika, prijatelja, rođaka, udruženje ili firmu za koje smatrate da čine dobra dela.

Redakcija će prikupiti vaše predloge i izabrati one za koje smatra da su najhumaniji. O njima i njihovim delima će se snimati emisije, koje će biti emitovane sa ciljem podsticanja filantropije. Za izabrana najhumanija dela biće upriličen svečani prijem na kome će komšijama najvećeg srca biti dodeljena priznanja i nagrade.

Svoje predloge uz obrazloženja možete slati: Na mail redakcije BAP VESTI: bpdesavanja@gmail.com, Porukom na Facebook ili Instagram stranici, Poštom na adresu: UG „Moja Bačka Palanka“, Kralja Petra I 12 br. 38/10, sa naznakom za „Naše komšije velikog srca“.

Redakcija BAP VESTI akciju „Naše komšije velikog srca“ realizuje u okviru Projekta za unapređenje okvira za davanje koji realizuje Koalicija za dobročinstvo koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac, uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Koaliciju za dobročinstvo dodatno čine Trag fondacija, Catalyst Balkans, SMART kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.

Izvor: javni-servis.net