Halo oglasi su okupili više od sto najhumanijih majstora u Srbiji kako bi pomogli petomesečnoj bebi Vanji Malović, koja boluje od spinalne atrofije mišića i kojoj treba najskuplji lek na svetu. Ovi plemeniti majstori odriču se svoje zarade, a uslugu naplaćuju donacijom za lečenje Vanje. Ako vam je potreban majstor, spisak najhumanijih majstora u Srbiji i usluga koje nude se nalazi na sajtu halooglasi.com u kategoriji Humanitarne akcije.

Cela Srbija se ujedinila za pomoć Vanji Malović, petomesečnoj bebi koja boluje od spinalne atrofije mišića, koja se može izlečiti, ali najskupljim lekom na svetu – lek za Vanju košta čak 2,5 miliona dolara!

Što je još važnije, vremena je sve manje, jer Vanja lek mora da primi u narednih mesec dana. Akcija Halo oglasa Majstori za Vanju okupila je 110 humanih majstora koji su se odmah odazvali pozivu – krovopokrivači, majstori koji rade instalacije grejanja i hidroizolacije, serviseri automobila i malih kućnih aparata…

Minimalni iznos za angažman humanog majstora je 2.000 rsd. Ukoliko je vrednost usluge majstora skuplja, razliku do vrednosti usluge ćete platiti samom majstoru. Ako želite da angažujete humanog majstora, potrebno je pre same popravke da donirate 2.000,00 rsd za lečenje Vanje Malović uplatom na njen račun na sajtu fondacije Budi Human (160-6000001131465-72, u polje “svrha uplate” upišete “Majstori za Vanju”) i pokažete majstoru dokaz o uplati, a on će svoju uslugu nakon toga pružiti besplatno ili umanjiti za 2.000 dinara.

Izvor: atastar.rs