Tijana Milojević i Nataša Ivančević iz Novog Sada prodaju dva bicikla kako bi pomogle deci oboleloj od mišićne distrofije.

Novosađanke Tijana Milojević i Nataša Ivančević prodaju dva bicikla kako bi pomogle deci oboleloj od mišićne distrofije. Ove humane devojke su ranije svojim biciklima prešle 442 kilometra između Beograda i Zagreba kako bi donirale sredstva za humanitarnu organizaciju “Čepom do osmeha”. Sada su odlučile da pomognu i Udruženju distrofičara Južnobačkog okruga iz Novog Sada.

Namera ovih Novosađanki je da na licitaciji ponude prevozna sredstva koja su koristile tri meseca dok su se pripremale na putovanje između Beograda i Zagreba. Početna cena po biciklu je 15.000 dinara, odnosno 30.000 dinara za oba.

Prikupljenim sredstvima će se finansirati organizacija letnjeg kampa koji bi predstavljao samo prvi korak u pomoći deci oboleloj od mišićne distrofije da prevaziđu psihološke barijere nametnute bolešću i probude svest o svojim mogućnostima u samostalnom životu. Ukoliko želite da licitirate, možete to uraditi na linku.

Izvor: 021.rs