U subotu, 24. jula, ljubitelji limunade i dobrih dela koji se nađu u Beogradu, Vršcu ili Pančevu, biće u prilici da uživaju u ovom citrusnom osveženju koje će biti humanitarnog karaktera. Lokali koji učestvuju u akciji biće obeleženi posterom i flajerima, a spisak i mapu možete pronaći na društevnim mrežama Svratišta za decu.

Centar za integraciju mladih i ugostiteljski objekti u Beogradu pozivaju vas na „Dan za limunadu za Svratište“ u subotu, 24. jula, kada će prihod od prodate limunade biti dat Svratištu za decu, za kupovinu školskog pribora i pripremu dece za školsku godinu.

U Svratištu će u narednoj školskoj godini biti više od 250 školske dece kojima je potrebno sve, kao i svakom drugom đaku, a to se bez te akcije ne bi moglo kupiti, objasnio je u saopštenju Centar za integraciju mladih. „Dan za limunadu za Svratište“ podržala su 33 lokala u Beogradu, Vršcu i Pančevu.

To su: Meduza, restoran Franš, Bagel Bejgl, Kafe bar 16, Sunset 1999, Madera, Kafe Šupa, Poslastičarnica DJ, Monument, Liga pub, Crna ovca, Gavez klub, Kultura Bar, Supermarket deli, Papagaj & Biblioteka, Heritage Rooftop Gastro Bar, hotel Heritage (9. sprat), Barrel house Belgrade, Blaznavac, Pivodrom, Loznička 11, Majstor i Margarita, Vilidž bar, Bookastore, Way cup, Max Caffe u Vršcu i Coffee Shop CENTRAL u Pančevu.

Izvor: N1