Ovo je priča o jednoj Ireni, koja na prvi pogled deluje kao jedna obična, porodična žena. Ona živi u Bačkoj Palanci. Udata je. Njenu porodicu čine suprug Peđa, ćerka Lena, sin Vuk i suprugova ćerka iz prvog braka, Anja. Zaposlena je i trudi se da deci na svaki način omogući lepo odrastanje. Stvarno, na prvi pogled deluje da je Irena jedna klasična žena sa ovih naših balkanskih prostora. Ali nije! Nju od drugih ljudi izdvaja veliko, humano srce i ogromna energija koju ulaže u želji da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Irena Pilipović je naš komšija velikog srca!

Zbog Ireninih humanih dela, BAP vesti su u saradnji sa Koalicijom za dobročinstvo dodelile zahvalnicu ovoj dobročiniteljki za humanost i učešće u programu „Naše komšije velikog srca“.

Ova emisija je snimljena u okviru Projekta za unapređenje okvira za davanje koji realizuje Koalicija za dobročinstvo koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Koaliciju za dobročinstvo dodatno čine Trag fondacija, Catalyst Balkans, SMART kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.

Izvor: BAP Vesti