BELhospice organizoi Ballon e 8-të të Bamirësisë "Le të bashkohemi për ata që kanë nevojë" më 25 nëntor në Hyatt Regency Hotel. Gjatë mbrëmjes u grumbulluan 1, 34,000 EUR për punën e BELhospice dhe ndërtimin e azilit të parë në spital në Serbi.