Da li ste čuli za Klub „Zlatno srce“? Članovi ovog kluba, redovnim mesečnim donacijama, pružaju podršku deci i mladima bez roditeljskog staranja i ugroženim porodicama o kojima brine Fondacija SOS Dečija sela Srbija.

Od 15. marta, članovi Kluba „Zlatno srce“ mogu postati građani bilo kog mesta u Srbiji i svetu. Prijavom za višekratno mesečno doniranje putem platnih kartica, na veb sajtu Fondacije SOS Dečija sela Srbija, putem linka: http://bit.ly/KlubZlatnoSrce, pružate priliku da deca i mladi u riziku i oni koji odrastaju bez roditeljskog staranja rastu u podsticajnom okruženju punom ljubavi, nasmejani, poštovani i sigurni. Pored toga, uz vašu podršku, ugrožene porodice dobijaju priliku da ostanu na okupu i budu u mogućnosti da svojoj deci pruže uslove za zdravo, srećno i bezbrižno detinjstvo i razvoj.

Zahvaljujući redovnim mesečnim donacijama i podršci brojnih prijatelja, podržavalaca, donatora i ljudi zlatnog srca, u SOS Dečijem selu Kraljevo trenutno živi 92 dece i mladih. Oni odrastaju u porodičnoj atmosferi, uz braću, sestre i SOS mame - hraniteljice, deleći sa njima sreću i tugu, igračke i slatkiše, priče iz školskih klupa. Zajedno rade domaće zadatke, uče strane jezike, sviraju melodije omiljenih bendova i čuvaju tajne o prvim simpatijama. U programima za mlade završavaju škole, zanate, fakultete i spremaju se da samostalno zakorače u život.

Kroz Centre za podršku porodici u Nišu i Beogradu, porodice u riziku dobijaju šansu da prebrode krize, obezbede stabilno okruženje za razvoj dece, i da deca ostanu sa svojim roditeljima. Centar „Jaki mladi“ pruža aktivnu podršku mladima odraslim u alternativnoj brizi i iz socijalno ugroženih porodica, kako bi stekli dodatna znanja i veštine, zaposlili se i pronašli posao od koga mogu samostalno da žive.

Pridružite se Klubu „Zlatno srce“  - svim ljudima zlatnog srca, koji redovnim mesečnim donacijama obezbeđuju da deca i mladi u riziku i bez roditeljskog staranja dobiju šansu za bolji život i srećniju budućnost.

Da pronađete više informacija i postanete deo ovog jedinstvenog Kluba, posetite link.