Đaci Medicinske škole "Nadežda Petrović" u Zemunu i njihovi roditelji nastavljaju da pomažu Milici i Mariji Bezarević iz Stublina, kod Obrenovca, čija je majka nedavno preminula.

Međutim, to nije bio jedini problem sa kojim su se obe dve devojčice suočavale. Kuća u kojoj su sa majkom živele, iako njihova nalazi se u lošem stanju i potrebno je mnogo popravki. Obe devojčice su odlični đaci, a profesori imaju samo reči hvale za njih. Starijoj sestri Milici ostala su još dva ispita do mature, a njena mlađa sestra u septembru kreće u treću godinu.

Čim su čuli za njihovu situaciju, njihovi drugari iz škole su se organizovali i doneli im hranu i kućnu hemiju, kao prvu pomoć. 

A potom su njihovi roditelji prionuli na sređivanje kuće. Postavili su dva reflektora kako bi im put do kuće bio osvetljen i popravili im kvarove u kupatilu. Zatim je sledilo uređivanje kuhinje, obezbeđivanje hrane, plaćanja računa... Kako je jedan od većih probema izolacija, nabavili su i nabavili pet PVC prozora, koji će uskoro biti montirani.

Izvor: novosti.rs