Miloš Mijailović i Biljana Dragićević iz Gornjeg Milanovca donirali su kuću od 90 kvadrata, koja se nalazi u centru Rudnika za potrebe humanitarne licitacije.

Novac koji bude dobijen na licitaciji biće uplaćen maloj Aniki Manić, koja boluje od teške i retke bolesti, spinalne mišićne atrofije.

Svako ko želi da ima kuću na takvom mestu može da je pogleda i kupi je sa uplatnicom na kojoj stoji da je uplatio novac za našu devojčicu. Za više informacija pozvati 0643374056. A moje prijatelje bih zamolio da podele moju objavu, ne zbog mene, već zbog nekih drugih ciljeva – napisao je Miloš u Fejsbuk grupi Budi human – humanitarne licitacije.

Pored kuće, Miloš koji je inače bajker, odlučio je da proda i svoj bajkerski prsluk, te je i njega stavio na licitaciju u okviru grupe Budi human – humanitarne licitacije.

Bajkeri imaju dve stvari koje najviše vole, to je motor i bajkerski prsluk. Ja svoj prsluk ponosno nosim već 15 godina, i odlučio sam da ga prodam kako bi roditelji male Anike sakupili novac za njeno lečenje. Početna cena je 3.000 eura, fotografija prsluka je u grupi Budi human – humanitarne licitacije i molim sve prijatelje, bajkere, ljude dobre volje da prate grupu i da pomognu koliko su u mogućnosti, rekao je Miloš Mijailović.

Izvor: uziceoglasnatabla.com i serbiantimes.info