Užičanka Milica Zlatić, u saradnji sa Udruženjem Mnro Anđeli iz Užica organizuje akciju “Slatko druženje – putujući poklon”.

Cilj akcije je prikupljanje slatkiša i kozmetičkih proizvoda koji će biti uručeni mladima sa invaliditetom. Akcija se iz tog razloga zove Slatko druženje – PUTUJUĆI POKLON.

Akciju mogu podržati svi građani i kompanije koji su u mogućnosti, tako što će na adresu: Milica Zlatić, Užičke republike broj 53, 31000 Užice, dostaviti slatkše i kozmetičke proizvode koji bi obradovali štićenike udruženja ( njih 50).

Za više informacija i dogovore o donaciji mođete kontaktirati Milicu putem telefona 0616787507, e-maila milicazlatic93@gmail.com ili Instagram naloga.

Akciju su do sada podržale lokalne poslatičarnice u Užicu - Una i Mastegio, i Banca Intesa, Kolačići sreće, firma Modlica i članice velike Facebook grupe Modličarenje.

Ovo je, inače peta godina za redom kako Milica sprovodi akciju Slatko druženje. Dosadašnje akcije bile su namenjene Mnro Kreativno edukativnom centru KEC iz Beograda, Fondaciji Zajedno za život i NURDOR-u.

Ranije akcije su podržale Minjina kuhinjica, poslastičarnice i sladoledžinice: Crna ovca, Pelivan, Luff gelato, Fini Fini, Kolačić sreće, Miss Pops, I Scream Rolls, voditelji bloga Trudnoca je dar, kao i Fudbalski klub Partizan, Bagel Bejgl, Homemade company, Tintolino familiy, Franš, Creative Cookies, Hand made KEKS by Hero, Bb kolacici, Skroz dobra pekara, Ferdinand knedle, Slatkoteka, firma Smart Office i mnogi drugi.

Organizatorka, Milica Zlatić, vrlo je aktivna kada su humanitarne akcije i pomaganje drugima u pitanju. Volonirala je u Mnro Kreativnom udruženju KEC, volonterka je NURDOR-a, a sada je aktivna u Udruženju Mnro Anđeli iz svog rodnog grada, Užica.

Ukoliko ste u mogućnosti, podržite akciju, pošaljite paket proizvoda na gore naznačenu adresu ili se javite mladoj dobročiniteljki i pomozite joj da u susret novogodišnjim praznicima obraduje mlade osobe sa invaliditetom iz svog grada.

Udruženje Mnro Anđeli podržala je nedavno, paketima humanitarne pomoći, i članica Koalicije za dobročinstvo - Fondacija Ana i Vlade Divac, a drugari iz udruženja su tim povodom Fondaciju Divac obradovali zahvalnicom. Kako biste i sami osetili radost davanja i deljenja, pozivamo vas da se uključite u akciju koju sprovodi Milica i donesete radost i sebi i štićenicima Anđela.