Nakon ostvarene pobede u sklopu internog takmičenja u prodaji povodom proslave 10. rođendana JYSK Srbija, zaposleni su odlučili da osvojenu nagradu preusmere na pomoć onima kojima je najpotrebnija – skromnoj osmočlanoj porodici iz Velike Sejanice kod Leskovca.

Mirjana i Miloš Dimitrijević iz okoline Leskovca su za samo pet godina dobili šestoro dece: petogodišnju Unu, trogodišnje blizance Vidoja i Vukana i četvoromesečne trojke, Anđeliju, Slobodu i Vladanu. Ovu skromnu, ali srećnu porodicu posetio je ceo tim od sedmoro zaposlenih u JYSKovoj prodavnici u Leskovcu. U prisustvu menadžera maloprodaje Miodraga Zdravkovića, sa zadovoljstvom su uručili donaciju u vidu jorgana, jastuka, peškira, nameštaja i drugih stvari za dom koje će dobro doći porodici.

Davanjem činimo dobro delo, mamimo osmehe na licima drugih, olakšavamo njihovo svakodnevno funkcionisanje, činimo život lepšim, a svet boljim mestom. Upravo zato su zaposleni u kompaniji JYSK angažovani kroz razne inicijative kojima pomažu najugroženijima. Pored toga, trudimo se da doprinos damo i na lokalnom nivou kada imamo mogućnost i priliku, izjavio je Marko Makić, menadžer prodajnog objekta u Leskovcu.

Izvor: bizlife.rs