Bajkeri iz kluba „Road Guardian“ pozivaju sve dobre sugrađane iz Niša da se priključe akciji „Paketić za naše heroje“, kako bi mališanima na lečenju u Dečjoj hematoonkološkoj klinici ulepšali praznike. Akcija prikupljanja paketića traje do kraja decembra 2021. godine.

Bajkeri će ponovo obući kostim Deda Mraza i ove godine pozdraviti mališane iz dvorišta klinike i poželeti im srećne praznike i tako im ulepšati dane provedene na lečenju, prenose Niške vesti.

Poželeli smo da napravimo paketiće deci sa hematoonkološkom odeljenju u Nišu, jer znamo kako ono što je unutra može da odagna bol, donese osmeh i iskrenu dečju radost. Lutkica, pidžamica, čarapice, plastelin, knjiga sa nalepnicama, edukativna knjiga, novogodišnji ukrasi, mekano ćebence, labelo… Potrebna nam je pomoć da ovo realizujemo zajedno, poručuju iz MC Road Guardian.

Humanitarne Nišlije svoje darove mogu da ostave u „Banci dobročinstva“ u Obrenovićevoj ulici, u MC Road Guardian u Nišavskoj 18, a akcija traje do kraja decembra. Ljudi velikog srca koji nisu uz našeg grada, a žele da ulepšaju praznike mališanima mogu posalti svoje darove na adresu: Ana Kostujić Vještica, Jovana Skerlića 20a/42, 18 000 Niš.

Izvor: jugmedia.rs