Milena Mladenović, profesorka u Poljoprivrednoj školi u Leskovcu, sa učenicima koji pohađaju pekarski smer u sve tri godine organizovala je akciju prikupljanja humanitarne pomoći za Stefana Ranđelovića.

„Videla sam na Fejsbuku da postoji potreba da se pomogne malom Stefanu. Pitala sam učenike da li žele da pomognu, svi su pristali. S obzirom da smo imali onlajn nastavu dogovorili smo se da učenici u svojim kućama odrade nešto, da naprave nešto što bi smo prodali i sav prihod uplatili za lečenje Stefana.”

Marijana Stojanović i Svetlana Jović su deo pekara koji je učestvovao u ovoj akciji. Obe kažu da im ništa nije bilo teško tokom pripremanja, s obzirom na razlog. Nadaju se da će njihov trud doprineti da Stefan započne lečenje, a njima je, na kraju svake akcije bilo puno srce zbog toga što su nekom pomogle.

Četvorogodišnji Stefan Ranđelović iz Presečine kod Leskovca boluje od posebne vrste epilepsije. Stefanu su sredstva potrebna za operativni zahvat ugradnje VNS aparata,  specijalističke i kontrolne preglede, dijagnotistiku, rehabilitaciju, za fizikalne terapije, lekove, suplemente, kao i za putne troškove i smeštaj.

Više informacija o tome kako možete pružiti podršku za Stefanovo lečenje možete naći na linku.

Izvor: Južne vesti