Panço dhe Andrej, anëtarë të një grupi të njohur maqedonas të quajtur DNK vendosën të ndihmojnë Blagorodna Dimitrievska nga Kumanova, kur ajo u gjet në rrugë me 3 fëmijë.

Banda zhvilloi një koncert për mbledhjen e fondeve në Qendrën Tregtare të Qytetit në Shkup dhe tha se kjo është më e pakta që mund të bëjnë:  të bëjnë concert falas për të mbledhur fonde, por më e rëndësishmja për të stimuluar interpretues të tjerë, individë dhe kompani të tjera për të ndihmuar njerëzit që kanë nevojë më së shumti. Ata grumbulluan  416 Euro (25.621 denarë) dhe thanë që nuk ka rëndësi se sa e madhe është shuma, është simbolike dhe ka për qëllim të ndihmojë Blagorodnën, e cila u largua nga shtëpia me 3 fëmijët e saj pasi përjetoi dhunë në familje. Falë eventit dhe një raporti lajmi për rastin, asaj i është ofruar të qëndrojë në strehën e grave dhe është një prioritet për punësimin dhe marrjen e ndihmës ligjore falas.