„Help them Groë” është një iniciativë e 6 vajzave Shqipëtare nga diaspora, te cilat vazhdimisht dërgojnë lodra dhe materiale shkollore në kopshtet e fëmijëve në Kosovë dhe Shqipëri. ​

Këtë radhë, ato kanë organizuar një ankand në të cilin Ekipi Kombëtar Shqipëtar i Futbollit Jersey, nënshkruar nga të gjithë lojtarët e futbollit shqipëtarë të cilët luajnë në ekipin kombëtar, u shit për 750 funta. 

Ankandi u mbajt gjatë një mbrëmjeje humanitare dhe qëllimi ishte ngritja e fondeve për transportimin e lodrave në kopshtet e fëmijëve në Shqipëri.