Të mërkurën, 9 dhjetor, në ora 10 paradite, bëhuni pjesë e webinar-it "Kosova Dhuron 2019."

Bëhuni pjesë e prezantimit online të raportit tonë vjetor "Kosova Dhuron 2019", dhe do të mësoni:

  • kush janë dhuruesit,
  • kush janë pranuesit,
  • cilat janë temat kyçe.

Përveç kësaj, do të flasim edhe për reagimin e filantropisë ndaj krizës COVID-19 në Kosovë.

Ligjërues do të jenë Adelina Ajdari (Catalyst Balkans) dhe Taulant Hoxha (Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile).

Pjesëmarrëist do ta marrin linkun e webinar-it një orë para se të fillojë.

REGJISTROHU TANI


Para webinar-it mund t’i hidhni një sy raportit Kosova Dhuron 2019 ose të regjistroheni në bazën e të dhënave Ballkani Dhuron dhe të gjeni informacione të detajuara lidhur me dhurimin dhe donacionet në Kosovë.