Iz kompanije je već obezbeđeno 2.000.000 RSD, a kako bi taj broj bio još veći, Univerexport je otvorio poziv svim građanim da i sami prilikom kupovine doniraju novčanicu po želji kako bi pomogli donaciju za NURDOR. Akcija traje do 31. decembra.

Putem prethodne kampanje “Recite ‘ne’ plastičnoj kesi i nešto lepo će da se desi” je krajem leta prikupljeno čak 4.000.000 RSD za NURDOR. Novac se tokom mesec dana prikupljao tako što je po 2 RSD odvajano od svake kupovine u koju nije bila uključena plastična kesa.

Nastavak kampanje pod nazivom “Prati nas po dobru”, započeo je 1. novembra a traje do kraja godine. Početni iznos od 2.000.000 RSD je već obezbeđen iz kompanije, a ideja iza toga jeste da, vodeći se primerom Univerexporta i svi građani doniraju u zavisnosti od svojih mogućnosti, te da se za NURDOR obezbedi još više sredstava nego prethodnog puta.

Pratite ih po dobru” i pomozite Univerexportu da nadmaši uspeh prethodne kampanje, a NURDORu da u novoj godini obezbedi još bolju podršku za decu koja žive sa rakom i njihove porodice.