Support to marginalized groups | Page 2 | Giving Balkans

Filantropia në lajme

Dita botërore e refugjatëve shënon më 20 qershor. Për këtë rast, më 14 qershor, një shfaqje e pazakontë e shfaqjes teatrore "Hirushja" u zhvillua në Beograd. Fëmijët refugjatë nga Strehimorja në Kikindë përgatitën dhe luajtën këtë pjesë, tërësisht në gjuhën serbe.

Read More

Javën e kaluar, Qendra për Integrimin e të Rinjve ka hapur kafenenë e parë në Beograd, Serbi ( Rr. Gospodar Jovanova nr. 46) e cila mbështet adoleshentët nga strehimoret. Atyre do të ju sigurohet trajnim adekuat për banakierë dhe kamarierë dhe gjithashtu me mundësinë për tu punësuar.

Read More

Ky donacion është vazhdim i mbështetjes shumëvjeçare të kompanisë për Qendrën për mbrojtjen e foshnjave, fëmijëve dhe të rinjve dhe u prezantua më 20 nëntor, Dita e Fëmijëve, me argëtim të veçantë dhe një shfaqje magjistari për fëmijët që jetojnë në këtë Qendër.

 

Read More