Učenici i učenice šestog razreda Osnove škole “Mika Antić” iz Niša odlučili su da svoju razrednu iznenade posebnim poklonom povodom Međunarodnog dana žena.

Oni su naime, umesto poklona za razrednu odlučili da novac preusmere u humanitarne svrhe i tako pomognu sugrađanki Marini Đorđević koja boluje od leukemije i pomognu joj da dobije bitku za život.

Svari su prolazne, dela se pamte. Danas sam bila najponosnija razredna. Moji malci humanitarci su danas drugima dali još jednu lekciju iz humanosti. Umesto torbi, novčanika, satova, bombonjera, moja deca su rešila da me obraduju najlepsim poklonom – velikim srcem.Draga moja deco, ponosna sam na vas i mnogo vas volim!, napisala je ponosna razredna, Jelena Radivojević, na svom Facebook profile ovim povodom.

Marina dobija boluje od akutne limfoblastne leukemije i potrebna joj je pomoć kako bi otišla na transplataciju koštane srži u inostranstvo. Svi koji su u mogućnosti da pomognu Marini mogu poslati SMS poruku sadržine 1220 na 3030, ili donirati uplatom na dinarski račun: 160-6000001292667-11, devizni račun: 160600000129293289.

Izvor: juznevesti.com