Nišlija Nenad Popović odlučio je da napravi poprilično dugačku „šetnju“ kroz Srbiju dužine 1.300 km, kojom pokušava da „privuče“ donacije za novi dom za Martinu porodicu.

Kad se udruže pozitivna energija, dobra volja, empatija, hrabrost, pomalo i ludost, i ljudi vedrog duha, eto nove humanitarne akcije o kojoj se priča po društvenim mrežama.

Nenad Popović želi da pomogne 13-godišnjoj Marti Jovičić skupljajući za izgradnju novog doma za njenu porodicu. Ova hrabra devojčica nosi teret cele porodice na svojim nejakim plećima, brine o mlađem bratu i sestri i bolesnim roditeljima. Odličan đak i voli i želi da uči, ali s obzirom na to da u kući nemaju struju ni grejanje, ove zime uči pod jorganom.

Ukoliko želite da podržite akciju, možete to učiniti na nekoliko načina:

  • Donirajte sredstva uplatom na račun organizacije Srbi za Srbe 160-279491-71, sa naznakom „Za Martu Jovičić“; Ili sredstva donirajte direktno na https://www.justgiving.com/crowdfunding/nenadmaverick
  • Pošaljite SMS na broj 7763 koji pripada organizaciji Srbi za Srbe, a sve donacije se dele na sve korisnike njihove pomoći.

Izvor: ozon.rs