Ovih dana, uspeh u radu sa pacijentima, nije jedino što zaposlene Niške klinike za kardiohirurgiju čini ponosnim.

Ova klinika je na glasu kao zdravstvena ustanova sa vrhunskim osobljem i opremom, što je u kombinaciji sa primenom inovativnih zahvata u radu, spasilo mnogo života stanovnika juga Srbije. Međutim, pored ove činjenice, kolektiv klinike je poslednjih meseci dobio čak 6 razloga za radost i slavlje.

Naime, šest mama, što je čak deset odsto medicinskih sestara koje rade na klinici, za godinu dana postale su ili će biti mame. Tri bebe su se rodile, a još tri se očekuju uskoro.

Da bi rečima, ali i delom pokazali da dele radost zbog prinova svojih zaposlenih, rukovodstvo klinike je nedavno posetilo svoje radnike, Minu i Aleksandra Paunovića i u ime kolektiva uručilo im darove za novorođenče. Kupili su im kolica za bebu i krevetac, a direktor klinike, Dragan Milić, sa ponosom ističe, da su Paunovići treći roditelji koji su od svog kolektiva dobili istovetne darove. Na veliku zadovoljstvo direktora i zaposlenih, uskoro će imati priliku da uruče još tri ovakve donacije, jer još tri sestre očekuju prinove. 

Ovim gestovima žele da pokažu "njihovim damama" sa kojima rade, koliko nam znače i da njihove kolege misle na njih.

Izvor: telegraf.org