Aktuelna pandemija donela nam je mnoge izazove - mere zabrane, preventive, pomoći... Zaokupljeni pretnjama čini se kao da smo nešto zapostavili - naše emocije.

Kažu da ne smemo da se grlimo, ali to nije u potpunosti tačno. Dodir možda jeste važan deo zagrljaja, ali nije jedini. Pokazati pažnju, nežnost, privrženost, poštovanje, brigu, ljubav, poslati energiju, podršku i spokoj – sve je to deo jednog zagrljaja. Zato je NURDOR napravio mogućnost da zagrlite koga god želite, ma gde on bio.

U nekoliko koraka možete svojom dobrom namerom i pažnjom poslati zagrljaj nekome i ujedno podržati decu koja se u Srbiji leče od malignih bolesti.

A kako?

Nakon što uplatite donaciju na NURDOR-ov namenski žiro račun, potrebno je da prosledite vaše i kontakt podatke osobe koju želite da zagrlite na e-mejl beograd@nurdor.org. Za par dana, na naznačenu adresu stižu paketići (eko torba za kupovinu i #zagrlisnažno bedž) , upakovani u posebna pakovanja i sa veoma posebnom ceduljicom na koju će vas potpisati. Na ovaj način, zajedno sa osobom koju ste zagrlili možete podeliti radost što vaš zagrljaj znači podršku za mališane obolele od raka.

Preporučena donacija za svaki paketić je 500 dinara, možete poručiti koliko god paketića i zagrljaja želite.

I pst - ova posebna dostava se ne naplaćuje.

Saznajte više o ovoj akciji na NURDOR-ovoj Facebook stranici.

Izvor: podunavlje.info