Udruženje žena Peščanik ove godine obeležava dve decenije postojanja i tim povodom, organizuje petu po redu akciju prikupljanja sredstava za podršku ženama i deci žrtvama nasilja u porodici PODRŽI I TI.Ovogodišnji slogan kampanje glasi "Zagrizi za žene i decu žrtve nasilja u porodici"

Prethodnih godina, u sklopu prigodnih programa, kojima je nastojano da se skrene pažnja javnosti na problem nasilja prema ženama, prikupljena su i određena materijalna i novčana sredstva.

Zahvaljujući prikupljenim sredstvima, za više od 20 korisnica SOS podrške bilo je moguće obezbediti pakete namirnica, higijenskih sredstava i školskog pribora za decu.

Članice udruženja su izrazile zahvalnost pojedincima i pojedinkama, kompanijama i firmama na podršci i razumevanju za njihov rad na osnaživanju žena sa iskustvom nasilja u porodici, kao i  naporima na promovisanju društva bez nasilja prema ženama.

Ove godine, u cilju prikupljanja sredstava za petu po redu kampanju za podršku ženama i deci žrtvama nasilja u porodici  zbog pandemije COVID-19, umesto u restoranu ili kafiću, organizovano je online druženje

Da biste ostali u toku sa akcijom, pratite naše objave na njihovim Facebook i Instragram stranicama, ali i zvaničnom sajtu organizacije. Ne zaboravite da donirate!

I dalje smo na 066 006 606, svakog dana, od 12 do 20 časova. Za svaku ženu. Jer, svaka žena može biti žrtva porodičnog nasilja.

Podržite borbu protiv nasilja prema ženama.

Zagrizite za žene i decu žrtve nasilja u porodici i donirajte u mesecu jubileja preko računa:

Udruženje žena Peščanik, Kruševac
205-232992 - 94
Komercijalna banka

Izvor: brusonline.com