Kruševac | Giving Balkans

Kruševac

Društvo pčelara „Dr Bogoljub Konstantinović“ organizovalo je tradicionalnu humanitarnu akciju pod nazivom Humana tegla. Članovi Društva pčelara donirali su 25 kilograma meda Domu Jefimija i 40 kilograma kovid bolnici u Kruševcu.

Read More

Povodom 11. oktobra, Međunarodnog dana devojčica, Alternativni centar za devojke objavio je imena dobitnica jednokratnih novčanih stipendija namenjenih razvoju i unapređenju talenata iz oblasti nauke, umetnosti i sporta. U prethodnih mesec i po dana Alternativni centar za devojke je realizovao crowdfunding kampanju Podrži Super devojčice tokom koje je umesto za planiranih pet, skupljen novac za čak 16 stipendija.

Read More

Juče se širom sveta slavio Međunarodni dan mira, koji se u Kruševcu, jedinom gradu sa dva najviša svetska mirotvorna priznanja, obeležio svečanom akademijom u Beloj sali KCK.

Read More

Alternativni centar za devojke iz Kruševca pokrenuo je originalnu crowdfunding kampanju za podršku obrazovanju i usavršavanju talentovanih devojčica od 8 do 14 godina u nauci, sportu i umetnosti.

Read More

Udruženje žena Peščanik ove godine obeležava dve decenije postojanja i tim povodom, organizuje petu po redu akciju prikupljanja sredstava za podršku ženama i deci žrtvama nasilja u porodici PODRŽI I TI.Ovogodišnji slogan kampanje glasi "Zagrizi za žene i decu žrtve nasilja u porodici"

Read More