Contact | Giving Balkans

Contact

Informacionet e kontaktit

Për momentin, ekipi ynë është duke punuar kryesisht në distancë. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi të caktoni një takim online, mund të na kontaktoni dhe ne do t'ju përgjigjemi së shpejti.

  • E hënë - e premte: 09:00 - 17:00
  • Takovska 38/23, 11000 Beograd

Forma e Kontaktit