Zaječar | Giving Balkans

Zaječar

„Podne tetoviranja humanitarnog karaktera” naziv je humanitarne akcije koja je održana u „Rok Klubu Zaječar”, u subotu 6. novembra. Sva prikupljena sredstva biće uplaćena na račun Dušana Jakšića, koji se bori sa opakom bolešću, a kome je sve manje vremena na raspolaganju.

Saznaj više

Fondacija „Iskorak“ je u saradnji sa partnerima „Malom učionicom“ i Crvenim krstom pokrenula akciju prikupljanja školskog pribora za ugroženu decu (6-11 god) iz Zaječara. Prikupljanje se odvija u nekoliko zaječarskih knjižara, a moguće je sredstva donirati i putem sajta Fondacije.

Saznaj više

Crveni krst Zaječar, uz redovnu distribuciju obroka po selima, podelio je i pomoć koju je obezbedio Okružni zatvor.

Saznaj više

Kompanija DM donela je odluku da izdvoji procenat Prihoda za program Narodnih kuhinja Crvenog krsta

Saznaj više

Korisnici narodne kuhinje u Zaječaru dobijaju ovih dana pojačan besplatni obrok zahvaljujući saradnji kompanije DM, Crvenog krsta Srbije i pojedinih lokalnih poljoprivrednih gazdinstava. 

Saznaj više

Đaci srednje medicinske škole u Zaječaru su odlučili da pomognu dečaku iz njihovog grada koji se leči u Turskoj. Umesto za kupovinu maturskih majica, prikupljeni novac namenili su petogodišnjem dečaku Bogdanu iz Zaječara koji se zbog kancera leči u inostranstvu.

Saznaj više