Prihvatilište za mačke sa posebnim potrebama “Šapica 011” je posvećeno macama koje su ostavljene kod veterinara ili izbačene iz kuće samo zato sto su obolele i tražile dodatnu pažnju, negu, hranu i lekove. Ovo prihvatilište deo je udruženja "Šapica 011", koje već 20 godina pomaže napuštenim psima i mačakama i radi njihovom udomljavanju.

Kriza izazvana COVID-19 virusom uticala je i na rad ovog udruženja, jer su svi termini u Pansionu za čuvanje mačaka, koji je osnovni izvor prihoda za rad prihvatilišta, otkazani, pa je prihvatilište ostalo bez sredstava za hranu, lekove, suplemente i ostalu opremu za svoje štićenike - mace, kojih u ovom trenutku ima 20. Zbog toga je na Donacije.rs pokrenuta kampanja, kroz koju možete pomoći da se za ove mace sa posebnim potrebama obezbedi hrana.

Svoj doprinos možete dati online donacijom ili slanjem SMS poruke bilo koje sadržine na broj 7300. Pored toga, možete donirati i hranu, a za više informacija o donacijama u hrani pozovite pozovite broj 062/211861.