Naša zajednica dobročinitelja iz dana u dan je sve veća, a od nedavno joj se pridružila i kompanija Alma Quattro.

Kako bismo filantropiju i dobra dela učinili vidljivijim i kako bi naši apeli za solidarnost i podršku doprli do što većeg broja ljudi, kada se za tim ukaže potreba, sklopili smo saradnju sa kompanijom Alma Quattro, koja je inače poznata po svojim društveno odgovornim akcijama i po tome što je za 25 godina svoga postojanja podržala brojne neprofitne organizacije i dobrotvorne akcije, među kojima su i Koalicija za dobročinstvo (Kampanja Dobročinitim), SOS Dečija sela Srbija (kampanja “Koje je boje srce tvoje?”), Animal Rescue Serbia, NURDOR, BELhospice, Čep za hendikep, Fond B92 (kampanja “Bitka za bebe) i mnogi drugi.

Deo naše saradnje, u okviru koje ćemo zajedno raditi na promociji filantropije, je podrška kompanije Alma Quattro našoj kampanji “Solidarni tokom pandemije”, u okviru koje nam je besplatno ustupljen značajan broj lokacija za bilborde širom Beograda.

U naredne dve nedelje, zahvaljujući ovoj podršci, naša poruka o potrebi da ostanemo solidarni tokom pandemije i poziv na podršku onima koji su najugroženiji, doći će do velikog broja ljudi, čime će biti obezbeđena podrška za ostvarenje važnih i dobrih ciljeva za koje se prikupljaju sredstva putem naše platforme Donacije.rs.

Svi koji budu videli naše bilborde na različitim lokacijama u Beogradu saznaće kako mogu podržati najugroženije u gradovima koji su žarišta pandemije i pomoći da deca iz socijalno i ekonomski najugroženijih porodica širom Srbije dobiju opremu i internet, kako bi bez problema mogla da prate online nastavu.

Svaku od ovih kampanja možete podržati online donacijom, ili slanjem SMS poruke bilo koje sadržine na broj 7300.

Kompanija Alma Quattro je prva kompanija iz oblasti spoljnog oglašavanja u Srbiji, koja posluje od 1994. godine, te verujemo da će nam partnerstvo i saradnja sa kompanijom koja je lider u ovoj oblasti biti od velikog značaja i u budućim kampanjama za promociju i razvoj dobročinstva, kao i za upućivanje poziva na solidarnost i podršku, kada se za to ukaže potreba.

Još jednom veliko hvala kompaniji Alma Quattro na ukazanom poverenju, partnerstvu i podršci. Verujemo da je kampanja “Solidarni tokom pandemije” samo početak i jedna u nizu dobrih stvari koje ćemo zajedno raditi za razvoj filantropije u Srbiji.