Manifestacija Belgrade Restaurant Show će biti održana u više od pedeset odabranih restorana u Beogradu, od 28. septembra do 2. oktobra, a centralni događaj je humanitarna večera za Svratište.

Jedan od najvažnijih momenata u okviru Belgrade Restaurant Show biće velika humanitarna večera pod nazivom 5 Star Dinner, zakazana za 29. septembar. Na ovom dešavanju u hotelu Square Nine, proslavljeni šefovi beogradskih fine dining restorana predstaviće svoje kreacije u pratnji vina iz odabranih srpskih vinarija, a sav prihod biće doniran Svratištu za decu koje funkcioniše u sklopu beogradskog Centra za integraciju mladih. Na večeri će učestvovati Jasmina Vukašinović (Jasmin a Maslina), Vanja Puškar (Iva New Balkan Cuisine), Filip Ćirić (Homa), Dušan Todić (Square Nine) i Krsto Radović (Mandarina Cake Shop). Uz njihove specijalitete biće služena vina kuća Aleksandrović, Matijašević, Matalj, 100 žena, Vinčić, Eden i Zvonko Bogdan.

Sve informacije o večeri mogu se dobiti upitom na email zdenka.kostic@vf.rs, a preko ove adrese mogu se i rezervisati mesta na ovom jedinstvenom događaju.

Izvor: n2.rs