Prošle godine, članovi porodice Bakter su zahvaljujući naporima Divac fondacije, Centra za socijalni rad i sredstvima donatora dobili novi dom u Laćarku. Međutim, kako mama Ružica sama brine za svoje troje dece, i pored dobre volje nije u mogućnosti da nađe stalno zaposlenje, zbog čega joj je potrebna podrška.

Ružica Bakter je krojačica i samohrana majka troje dece, Gordane, Damira i Darka. Uprkos tome što Ružica čini sve da svojoj deci učini detinjstvo bezbrižnim, zbog nestabilnih prihoda i teških životnih uslova , porodica se pre svega izdražava od socijalne pomoći i dečijeg dodatka, koji nisu dovoljni da pokriju ni njihove osnovne potrebe.

U ovom teškom vremenu, nikome nije jednostavno da se izbori sa izazovima svakodnevice, ali makar možemo pomoći jedni drugima da ovaj period lakše prebrodimo. 

Ako želite da pomognete Ružici, možete to učiniti tako što ćete joj naručiti uslužno šivenje ili pomoći da se kuća obezbedi popravkama pred zimu. Naravno, dobrodošao je i svaki drugi vid pomoći. Možete joj se javiti putem mejla mjaolav44@gmail.com.

Iskoristite priliku da učinite nešto lepo i u dom ove porodice unesete radost.