ZOO Planet je udruženje za zaštitu životinja u kome trenutno borave 132 životinje koje su volonteri spasili i pružili im dom i sigurnost. Nažalost, COVID-19 kriza uticala je i na rad ovog udruženja, jer se novac za hranu, lekove i veterinarske troškove u najvećoj meri sakuplja kroz donacije posetilaca koji dolaze u ZOO Kutak da upoznaju životinje i druže se sa njima, koje u ovom trenutku nisu moguće.

To znači da nema donacija i da je ugrožen opstanak životinja o kojima volonteri brinu. Kako ni u narednih par meseci posete prihvatilištu neće biti moguće, ZOO Planetu i njegovim štićenicima je potrebna vaša pomoć. 

Troškovi hrane za 132 životinje i režijski troškovi iznose 403.940 dinara mesečno. U kampanji koja je aktivna na platformi Donacije.rs do sada je prikupljeno 57% sredstava, ali je do ostvarenja cilja potrebno još 174.778  dinara.

Pomozite ZOO Planetu da ostvari svoj cilj i obezbedi hranu za 132 životinje u prihvatilištu - donirajte online, ili pošaljite SMS bilo koje sadržine na broj 7300.