Konferencija, koja se održava od 20. do 22. septembra u Beogradu, traži podršku volontera/volonterki.

Rok kampovi za devojčice se održavaju se sa ciljem poboljšanja rodne ravnopravnosti u oblasti rok muzike, tako što se devojčice motivišu da aktivno slede svoja interesovanja. Tokom rok kampa, one se uče osnovama sviranja instrumenata (gitare, bas gitare, bubnjeva, klavijatura), pevanju i pisanju pesama.

Ova konferencija koju organizuje FEMIX deo je Music Empowerment Mobility Exchange (MEME) programa koji podržava mlade ljude u stvaranju muzike i doprinošenju svetskoj muzičkoj sceni. Volonteri/volonterke uzrasta od 19 do 30 godina, koji mogu da se angažuju 6 sati dnevno od 19. do 23. septembra, mogu se prijaviti popunjavanjem online formulara. Hrana i prevoz biće obezbeđeni.

Osim prilike da saznate kako se organizju događaji u oblastima muzike, kulture i aktivizma, moćićete da se upoznate sa učesnicima i muzičarima iz Velike Britanije, Islanda, Irske, Finske, Norveške, Austrije, Poljske, Nemačke i Srbije, kao i gostima iz regiona i Holadnije koji žele da pokrenu rok kampove u svojim zemljama. Uz to, imaćete i priliku da idete na jedan sjajan koncert u subotu, 22. septembra!

Za više informacija posetite stranicu FEMIX-a i prijavite se ovde!