Crowdfunding platforma Donacije.rs postoji nešto više od 3 godine i u tom periodu smo zajedno podržali više od 100 dobrotvornih akcija i donirali više od 500 hiljada evra.

Samo tokom COVID-19 krize, zahvaljujući ogromnoj podršci zajednice sašiveno je 35.277 maski, koje su podeljene zdravstvenim radnicima iz 149 ustanova u 25 gradova u Srbiji, obezbeđena je medicinska i zaštitna oprema u vrednosti od 4.942.701 RSD u 10 gradova i podeljeno je 2.921 paketa pomoći u hrani i higijenskim sredstvima.

Podrška različitim dobrim ciljevima širom Srbije je i dalje potrebna, pa želimo sve da vas pozovemo da postanete deo naše zajednice dobročinitelja i donirate za opšte dobro putem platforme Donacije.rs.

U ovom trenutku možete donirati za obroke za 10.500 najugroženijih građana u Novom Pazaru, završetak doktorskih studija mlade i talentovane devojke koja je odrasla bez roditeljskog staranja, izradu digitalne platforme za umrežavanje srpskih studenata u inostranstvu i brojne druge dobre ciljeve.

Neke od uspešnih priča organizacija koje su zahvaljujući podršci zajednice dobročinitelja na Donacije.rs doprinele opštem dobru i donele pozitivne promene u društvo, pogledajte u našem videu.

Kako bismo priče o dobrim delima koja smo realizovali zahvaljujući podršci zajednice na Donacije.rs podelili sa što većim brojem ljudi i motivisali što širi krug dobročinitelja da podrže svoje zajednice donirajući za dobrotvorne akcije na Donacije.rs, pokrenuli smo kampanju „Stvarajmo dobro zajedno“, koja je počela u ponedeljak i trajaće do 2. maja.

Naši partneri i prijatelji uvek su značajna podrška našim akcijama za opšte dobro i naporima koje ulažemo sa ciljem unapređenja filantropije na Zapadnom Balkanu. Tako su kompanije Media Max i Alma Quattro podržale su našu kampanju „Stvarajmo dobro zajedno“, pa im se zahvaljujemo što su deo naše zajednice dobročinitelja i što nam pomažu u nameri da unapredimo filantropiju na Zapadnom Balkanu i damo značajan doprinos opštem dobru u različitim zajednicama.

Sa kompanijom Alma Quattro već smo imali sličnu saradnju u okviru naše prošlogodišnje kampanje „Solidarni protiv pandemije“, dok smo sa Media Max-om sada sklopili partnerstvo, za koje verujemo da će i u budućnosti biti uspešno i dugotrajno. Ukoliko u naredne dve nedelje u Beogradu, Nišu ili Novom Sadu naiđete na naše bilborde, obratite pažnju na poruku koju šaljemo i pomozite nam da stvaramo dobro zajedno.

Funkcionisanje platforme Donacije.rs, kao i sama kampanja “Stvarajmo dobro zajedno” omogućena je zahvaljujući finansijskoj podršci USAID Serbia i Balkan Trust for Democracy (BTD).