SOS Dečija sela Srbija brinu o deci i mladima bez roditeljskog staranja i pružaju podršku najugroženijim porodicama, kako bi svako dete odrastalo u domu punom ljubavi.

Porodice kojima organizacija pruža podršku, kroz programe jačanja porodica u Beogradu, Nišu i Obrenovcu, spadaju u naše socijalno i ekonomski najugroženije sugrađane, koji su vrlo često bez pristupa osnovnim sredstvima za život, suočeni sa siromaštvom, nekada i u riziku od izdvajanja dece iz porodice. Epidemija korona virusa, dodatno im otežava život i teške uslove čini još težim - mnoge od porodica su ostale bez bilo kakvih izvora prihoda i mogućnosti da nabave hranu, lekove ili pelene za decu. Deca školskog uzrasta nisu u mogućnosti da prate nastavu, jer nemaju televizore niti pristup internetu. Zbog toga je potrebna vaša pomoć. Svojom donacijom omogućićete da 120 porodica kojima SOS Dečija sela Srbija pružaju podršku dobije neophodne pakete pomoći sa hranom i osnovnim higijenskim sredstvima, pelenama za bebe, lekovima i školskim priborom, tamo gde su potrebni.

Pomozite SOS Dečijim selima Srbija da obezbede dvomesečnu podršku za najugroženije porodice u Beogradu, Nišu i Obrenovcu. Donirajte za trenutke srećnog detinjstva mališana koji odrastaju u teškim uslovima - online, slanjem SMS poruke bilo koje sadržine na broj 7300 ili uplatom na račun SOS Dečijih sela Srbija broj: 160-373368-31, Banca Intesa.