Katarina Popović je ambiciozna i talentovana mlada devojka koja ima jedan divan cilj – da završi doktorske studije na Fakultetu savremenih umetnosti, Univerziteta u Beogradu. Pomozimo joj zajedno da u tom cilju uspe!

Katarina je odrasla u domskom smeštaju za decu bez roditeljskog staranja, ali ni mnogobrojni izazovi kroz koje je prolazila u svom odrastanju je nisu sputali da sebi postavi i ostvari najviše ciljeve. Ona je već je završila master studije na studijskom programu Konzervacija i restauracija slika i umetničkih dela na papiru, sa prosečnom ocenom 9,10. Upisala je doktorske studije Vizuelne umetnosti, a u tome joj je pomogao Centar ‘Jaki mladi’ koji funkcioniše u okviru Fondacije SOS Dečija sela Srbija, pokrivajući početne troškove upisivanja studijskog programa. Međutim, da bi nastavila studije potrebna joj je podrška svih nas.

Troškovi prve godine školarine Kaćinih doktorskih studija iznose 315.000 RSD, a neophodnu podršku u ostvarenju ove životne prilike joj možemo pružiti online donacijom na platformi Donacije.rs, ili uplatom na račun SOS Dečijih sela Srbija.

Donirajte već danas i pomozite Kaći da ostvari svoj san.