VOICE - Vojvođanski istraživačko-analitički centar zajedno sa tobom pokreće mnoge priče.

Da bi se one bolje čule, VOICE dolazi u tvoje mesto, a za to im je potrebna tvoja podrška. Upravo zato pokreću kampanju #VOICEsazajednicom, u okviru koje ih možemo podržati.

Podrži novinare, autore i saradnike novina koje već više od deset godina obezbeđuju prostor za dijalog. Kako bi mogli da nastave da objavljuju kvalitetne istraživačke i analitičke priče, neophodna im je naša podrška. Ukoliko odlučiš da uplatiš više od 2.000 dinara, dobijaš poklon, a kampanja za prikupljanje sredstava #VOICEsazajednicom trajaće od 10. do 20. decembra 2021. godine.

Vojvođanski istraživačko-analitički centar posvećen je u svom radu saradnji sa lokalnim zajednicama. I tu saradnju nameravaju da unaprede. Saradnja VOICE-a i lokalnih zajednica ne ogleda se samo u izveštavanju o bitnim temama, već i u organizovanim susretima sa članova lokalnih zajednica. Do sada su organizovali dva takva susreta – u Perlezu i Kuli – gde su iz prve ruke saznali o čemu članovi zajednice žele da izveštavaju, koje probleme identifikuju kao važne kao i o tome koliko mediji mogu biti snažan saveznik u rešavanju problema.

Takve razgovore i čvršće povezivanje sa lokalnim zajednicama planiraju da nastave. I u tome im je potrebna naša pomoć. Tvojom donacijom omogućićeš da posete više mesta i da u svakom od njih čuju glas lokalne zajednice, njihovu priču. I da je potom ispričamo zajedno. I da je svi čuju – glasno!

Pozivamo te da doniraš. Jer tvoja priča je bitna. Ispričajmo je zajedno.