Studenti Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju po jedanaesti put organizuju humanitarni teniski turnir FEFA Open. Prijave su otvorene do 27. maja, a sav prihod od turnira biće doniran za UNICEF fond “Sport za sve”.

Pored negovanje kulture davanja i sportskog duha, jedan od najznačajnijih aspekata ovog turnira je angažovanje mladih na programima koji rade za svoju zajednicu. Ovaj turnir, koji u potpunosti samostalno organizuju studenti je deo višegodišnjeg strateškog partnerstva FEFA Open-a i UNICEFA, za njih je ujedno i praksa i jedinstvena studija slučaja. Studenti i učesnici turnira će svoj doprinos dati UNICEF fondu “Sport za sve” koji obezbeđuje opštinama širom Srbije opremu i rekvizite za sportsko-reakreativne aktivnosti, podržava unapređenje stručnih kapaciteta zaposlenih, i realizaciju sportskih inkluzivnih manifestacija i zajedničkih sportsko-rekreativnih aktivnosti za decu sa i bez smetnji u razvoju i invaliditeta.

FEFA Open će se održati na terenima Janka Tipsarevića na Olimpu, 1, 2, i 3. juna, i očekuje se veliki broj učesnika i poznatih ličnosti. Podržite inkluzivne sportske aktivnosti i studente filantrope - prijavite se za učešće na ovom turniru. Prijave su otvorene do 27. maja na ovom linku.