U okviru akcije “Vi kupujete, mi poklanjamo”, izdavačka kuća Laguna i knjižare Delfi udružile su snage i biblioteke Svratišta za decu i Fondacije SOS dečja sela Srbije već su opremile sa preko dve i po hiljade knjiga za decu. Sledeća na redu je biblioteka Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

Nakon nesvakidašnje inicijative „Čitajmo deci“ koja je naišla na veliki odjek u javnosti, okupila brojne volontere i dovela ih u Zvečansku zarad druženja i čitanja mališanima bez roditeljskog staranja, Laguna i Delfi nastavljaju da čine dobra dela i zajedno poklanjaju knjige za decu.

Možete birati među 30 naslova koji su obuhvaćeni akcijom: knjiga basni „Prevejane priče“ o prevejancima i lukavštinama iz celog sveta, zanimljive bojanke, sjajne enciklopedije i knjige sa nalepnicama. Kupovinom jedne ili više knjiga sa spiska, Laguna poklanja primerak iste knjige Zvečanskoj.

Akcija je pokrenuta 6. avgusta i traje do 6. novembra, a već u oktobru će prve knjige biti odnete u Zvečansku. Vesti o doniranim knjigama možete pratiti na Laguninom sajtu u odeljku #Bukmarker.

Učinite dobro delo i boravak dece u Zvečanskoj zanimljivijim i prijatnijim.