Privredna komora Srbije otvorila je osmi ciklus konkursa „Nacionalna nagrada za društveno odgovorno poslovanje Đorđe Vajfert 2020“.

Na konkurs mogu da se prijave sva privredna društva, bez obzira na veličinu i delatnost, a koja su u svoje poslovanje ugradila principe društvene odgovornosti i koja vode brigu o zaposlenima i ljudskim pravima, zaštiti životne sredine, zajednici u kojoj posluju, tržištu i imovini.

Potrebno je da privredno društvo odabere konkretan primer dobre prakse (projekat) koje je realizovalo u prethodne dve godine i da što detaljnije popuni upitnik.

Više informacija koje će vam pomoći u odabiru projekta, pronađite u dokumentu Smernice za pripremu dobrog DOP projekta.

Konkurs je otvoren do 18. decembra, a na linku možete pronaći više informacija, kao i konkretnih primera iz prethodnog ciklusa. Skenirani upitnik sa prilozima je potrebno da dostavite na adresu: csr@pks.rs do naznačenog roka. Telefoni za dodatne informacije su: 011 3300 939, 066 875 1166, 066 875 10 83.

Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje Đorđe Vajfert Privredna komora Srbije dodeljuje od 2007. godine. Ovu nagradu odlikuje njena jedinstvena metodologija i celovit pristup, čime se na ravnomeran način tretiraju najznačajniji aspekti održivog poslovanja.

Izvor: pks.rs