Rotarakt klub Beograd Skadarlija već osmu godinu za redom tradicionalno organizuje humanitarnu akciju "I ti si Deda Mraz".

Cilj ove akcije je da se svako od nas oseti pomalo kao Deda Mraz u ovim prazničnim danima, i preuzme na sebe malu ulogu davanja, kako bi se mnogi mališani koji žive u teškim uslovima osetili manje samim.

Svi koji su u mogućnosti mogu podržati akciju online donacijom i pomoći da Rotarkt klub Beograd Skadarlija da nabavi novogodišnje paketiće, školski pribor, slatkiše, higijenska sredstva, igračke za 1.000 mališana.

Institucije u kojima će ove godine paketići biti podeljeni su Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Šumadije iz Kragujevca, Udruženje "Daj mi ruku", koje pomaže socijalno ugroženoj deci uključenoj u projekat "Stariji brat-starija sestra", "COCI - briga o deci" humanitarna organizacija, Sopot, Svratište na Zvezdari i Svratište na Novom Beogradu.

Podržite akciju online donacijom na našoj platformi Donacije.rs i ulepšajte predstojeće praznike socijalno ugroženoj deci.