U prostoru nekadašnje auto škole u Kosjeriću, u delu varoši poznatijoj kao Poligon, grupa građana K-Town već nekoliko meseci radi na otvaranju Alternativnog kulturnog centra – Poligon za kulturu.

Novi prostor prvenstveno je namenjen za decu i mlade, ali i za sve ostale građane koji će dobiti prostor za kvalitetnije provođenje slobodnog vremena, kroz razne vidove umetničkih radionica, predstava, edukacija, izložbi, muzičkih i filmskih programa i sl. tokom cele godine.

Pored kreiranja kvalitetnog kulturnog sadržaja za građane, prostor će u potpunosti biti na raspolaganju pojedincima i udruženjima iz zajednice, koji se bave unapređenjem života na lokalu, po principu otvorenog kalendara, pri čemu će oni moći da efikasnije i efektivnije realizuju svoje ideje.

Kako bi ova ideja bila sprovedena u delu, a centar opremljen i potrebni radovi privedeni kraju, udruženju K-Town je potrebna pomoć zajednice. Podršku ovoj inicijativi možete pružiti na nekoliko načina, i to:

  • Uplatom na tekući račun: Broj tekućeg računa: 205-214519-29; Svrha uplate: Donacija za AKC - Poligon za Kulturu; Primalac: Udruženje K-Town Group,
  • Online donacijom putem naše platforme Donacije.rs,
  • In kind donacijom (u robi/materijalu). Za ovaj tip donacije najpre pišite na imejl ktowngroup@gmail.com.

Donirajte odmah i pomozite da Kosijerić dobije svoj alternativni kulturni centar.