Međunarodni ženski klub Beograda (The International Women’s Club of Belgrade - IWC Belgrade) organizuje svoj tradicionalni Dobrotvorni bazar u nedelju, 9. decembra. Događaj se održava na Beogradskom sajmu, a sav novac koji bude prikupljen namenjen je humanitaranim projektima organizacija iz Srbije.

Sezona praznika je stigla, a pred nama je i jedan sjajan događaj, kao i prilika da svojim novcem pomognemo ljudima oko sebe. Na Dobrotvornom bazaru ćete moći da kupite poklone, ukrase, raznovrsne ručne radove i probate hranu i piće iz celog sveta. Uz to, imaćete priliku da uživate u sjajnom pratećem programu, koji, kao i sam bazar, predstavlja spoj različitih kultura. Veliki broj muzičara, horova i plesača približiće nam kulturno nasleđe evropskih zemalja, Francuske, Britanije, Rusije, Irske, ali i dalekih Indonezije, Indije i Meksika.

Sa sobom svakako povedite prijatelje i celu porodicu, jer će poseban program biti obezbeđen za najmlađe. Karte za događaj možete kupiti na ulazu, a sajam će trajati od 10 do 14h.

IWC Belgrade je organizacija koja pruža finansijsku podršku onima koji na različite načine pomažu socijalno ugrožene grupe i rade na unapređenju društva. Ove godine, poziv za prijave za finasiranje je otvoren svim neprofitne organizacije, škole i profesionalna udruženja, sa idejama za projekte putem kojih se osim podrške ugroženim građanima  

Visina sredstava iznosi 3.500 EUR po projektu, a dužna projekata može biti od 2 do 6 meseci, a rok za prijavu je 31. decembar.

Proverite da li vaša organizacija može da se prijavi za finansijsku podršku i obavezno posetite praznični sajam u nedelju. Vidimo se!