Žurka u organizaciji Centra Zvezda, Global Sun Fondacije i Rotaract kluba Čukarica se održava 24. oktobra u restoranu Time Out na Adi Ciganliji. Cena karata iznosi 400 RSD a sav prihod namenjen je Centru Zvezda koji pruža podršku deci bez roditeljskog staranja.

Centar Zvezda su 2013. godine u Beogradu osnovali građani sa višegodišnjim iskustvom u podršci deci i mladima bez roditeljskog staranja i onih koji dolaze iz disfunkcionalnih ili porodica izuzetno teškog materijalnog stanja.

Fokus organizacije predstavlja rad sa decom starijeg uzrasta (preko 14 godina) koji žive u domovima, kao i pomoć mladima nakon što izađu iz sistema socijalne zaštite i njihovo osposobljavanje za samostalni život. Uz to, organizacija na različite načine promoviše hraniteljstvo, kao veoma važan i kvalitetan vid zbrinjavanja dece. Osim različitih akcija koje za cilj imaju prikupljanje sredstava za rad udruženja, Zvezda često organizuje i različite radionice koje deci pružaju korisne veštine, kao što su radionice šivenja ili psihološke podrške.

Žurka sa početkom u 20h održava se u restoranu Time Out na Adi Ciganliji. Karte po ceni od 400 RSD mogu se kupiti na ulazu, a prihod od prodaje karata namenjen je Centru Zvezda. Uz to, udruženje ćete moći da podržite kupovinom divnih ručno rađenih sveća koje su napravili mladi iz Centra.

Ulepšajte sebi sredu uveče i podržite rad Centra Zvezda.